tellehus

LEVERANSEBESKRIVELSE

INNVENDIG 

Gulv

I alle tørre rom leveres høytrykkslaminat fra Berry Alloc av typen Champs Elysees - Grand Avenue. 

Man kan gjøre tilvalg på andre typer parkett, laminat eller gulvfliser.

kitchen

Kjøkken

Kjøkken leveres av merkeleverandør og har en verdi av kr 70 000,- inkl. mva. Kjøkkenet leveres uten hvitevarer. Avtrekksvifte er inkludert.

Blandebatteri leveres av rørlegger.

Man får eget møte med kjøkkenleverandør hvor det blir fremlagt et ferdig tegnet forslag av standard kjøkken. Da har man et godt grunnlag for å diskutere tilvalg.

Det er ikke mulig å trekke ut kjøkkenleveransen.

Bad

På bad leveres vegghengte toalett, hvitt baderomsmøbel og dusjgarnityr. Dusjvegger leveres ikke.  (størrelse på servantmøbel fremgår på tegning).

Innvendige dører

Innvendige dører er slette og hvitmalt. Man kan velge andre innerdører som tilvalg. Skyvedører er også et mulig tilvalg så lenge det lar seg gjennomføre bygningsmessig.

Listverk

Listverk leveres i fargen Bomull. Spikerhull på listverk blir flikket Det blir levert listefrie vindu og listefritt mellom tak/vegg. Det leveres med gulvlister og listverk rundt inner- og ytterdør samt terrassedør.

Garderobeskap

Det leveres hvite slette garderobeskap på soverom, ett pr. sengeplass.

Trapper

Innvendige trapper leveres med åpne trinn som standard. Tette trinn leveres der dette er nødvendig av konstruksjonsmessige årsaker. Trinn leveres i furu med værbittgrå toning. Vanger, rekkverk og håndlist på vegg leveres hvitmalt. Fargekode: S- 0502-Y - Bomull. Vi gjør oppmerksom på at klassisk hvit i trapp er et tilvalg. Standard er «Fauna» fra Stryntrappa. 

Tilvalg gjøres i møte med utbygger.

Elektriker

Elektrisk anlegg leveres i henhold til gjeldende forskrift NEK 400. Lampepunkt leveres med DCL-stikkontakt i takboks som standard.

Man får eget tilvalgsmøte med elektriker. Det utarbeides en punkt-skisse slik at man enkelt kan få en oversikt over plassering på stikkontakter, tv-punkt, lampepunkt mm.

Sink

Rørlegger

Vannledning legges som rør i rør system med fordelerskap i bod/bad/vaskerom. Avløpsrør legges av plastrør med lufting til takhette. På våtrom uten sluk leveres det lekkasjesikring. Det blir levert 1 stk. utvendige spylekran per bolig. 

Man kan får eget tilvalgsmøte med rørlegger.

Flislegger

Badene blir helfliset. 

Man kan gjøre tilvalg på andre typer fliser og fliser i andre rom i tilvalgsmøte med fliselegger.

Maler

Som standard blir alle innvendige vegger sparklet og malt i fargen Bomull, S- 0502-Y. 

Man kan gjøre tilvalg på farger på vegger eller hele rom i møte med maler.

Oppvarming

Det leveres varmekabler i vindfang/gang og på alle bad. 

Boligen blir levert med pipe over tak inkludert ildsted som vist på plantegning.

Balansert ventilasjon

Det leveres balansert ventilasjon i boligen som skal sikre et sunt inneklima. Luft tilføres i oppholdsrom og det er avtrekk fra våtrom og fra kjøkken

UTVENDIG


 

Yttervegger

Yttervegger i boligrom består av utvendig trekledning, utlekting, vindsperre, bindingsverk, isolasjon, dampsperre, utforing, isolasjon og gipsplate. Veggene oppfyller forskriftskrav mht. isolasjon, brannspredning og lyd.

Fasade, kledning, maling

Boligen blir levert med grunnet kledning. Kledningen må behandles med et toppstrøk innen et år.

Innvendige vegger

Innvendige skillevegger består av bindingsverk, isolasjon og gipsplate. Vegger for føring av tekniske installasjoner kan bli tykkere enn vist på salgstegning. Vegger mellom boenheter er tykkere og oppfyller forskriftskrav mht. isolasjon, brannspredning og lyd.

Tak

Takverk leveres som takstoler, vindsperresjikt, feder, lekter og takstein. Til himling leveres isolasjon, dampsperre, nedforingslekter og gipsplate. 

Balkonger

Balkonger og verandaer leveres med trykkimpregnerte terrassebord og spaltegulv. Rekkverket leveres tilnærmet som vist på fasadetegning. Trykkimpregnert materiale leveres ubehandlet. Terrasse over ytterdør leveres tilnærmet tett.

Vinduer, ytterdør, balkongdører

Vinduer, ytterdør og balkongdør leveres med innvendig og utvendig farge Bomull, fargekode (S- 0502-Y) som tilnærmet vist på plan/fasadetegning.

Radon

Det blir levert radonsperre samt radonbrønn som føres over tak.

Diverse

Det leveres 3 nøkler til ytterdør.