tellehus
Tellehus
BØRNESLIA - BOLIG

Flotte prosjekterte boliger i nytt felt på klokkarvik. Prosjektet er tegnet med en helhetlig designtankegang slik at alle husene harmonerer. Dette er et barnevennlig og rolig området som ligger på et høydedrag med gode solforhold. Noen av boligene vil få flott utsikt mot sjøen.

Pris for bolig

3 270 000,- (Eks tomt)

BRA

176 M2 inkl. overbygd areal og carport. 

OM PROSJEKTET

Prosjektet består av 23 prosjekterte enheter fordelt på 15 eneboliger og 8 tomannsboliger. Boligene ligger plassert på et høydedrag og har meget gode solforhold. Flere av boligene vil få flott utsikt utover fjorden. 

Ta kontakt for å få tilsendt de flotte prosjektboligene vi har tegnet på de ulike tomtene . Vi kan også sette opp en nøkkelferdigpris på boligen om ønskelig. 

I bildekarusellen til venstre ser du prosjekthuset som er tegnet på tomt 5, 12 og 13. Det er denne boligen prisen og areal over refererer til.  

Det taes forbehold om kommunal godkjenning, og at det selges et visst antall tomter før infrastrukturen ferdigstilles.

Matrikkelinformasjon:

Tomter fradeles fra Gnr 9 Bnr 99 i Sund Kommune.

Gode solforhold

Nærhet til sjø 

Nærhet til turterreng. 


ADKOMST

Følg riksveg 555 mot Sotra. I rundkjøringen etter Kolltveit tunnelen ta til venstre mot Sund. Følg hovedveien videre til Skogsvåg, ta deretter av til venstre mot Klokkarvik. Kjør forbi barnehagen (gamle barneskolen) så ser du feltet oppe til høyre for veien.

Feltet ligger nært turterreng og barnehage. Barne- og ungdomsskole er bare en liten kjøretur på ca 5 minutter unna. Du finner Sund Senter med flere servicetilbud som dagligvarehandel, apotek, lege, frisør og cafè bare 7 minutt unna med bil. Det er også gode bussforbindelser i umiddelbar nærhet. Det er også idrettsanlegg med tilbud som bl.a fotball, håndball og friidrett bare 5 minutter unna. 

Børnes, 5378 Klokkarvik


FRAMDRIFT

Infrastrukturen i feltet er godkjent og grunnarbeidet har startet. Tomtene søkes fortløpende etterhvert som det selges.


MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET
 

MER FRA TELLEHUS

Se hele vårt utvalg av boliger til salgs.