tellehus
Tellehus

NYTT BOLIGFELT PÅ GÅSEMYR MED HUSBANKFINANSIERING


Gåsemyr består av moderne boliger i et solrikt og barnevennlig bomiljø. Første byggetrinn vil bestå av 1 frittstående enebolig, 4 eneboliger i kjede, 1 tomannsbolig og 8 leiligheter. 

Pris

2 490 000 - 4 990 000

Soverom

2 - 4

Kvm.

74 - 158

Innflytting

OM PROSJEKTET

Boligfeltet Gåsemyr vil bestå av moderne boliger i et solrikt og barnevennlig bomiljø. Første byggetrinn vil bestå av 1 frittstående enebolig, 4 eneboliger i kjede, 1 tomannsbolig og 8 leiligheter.  Dersom du er tidlig ute vil du som kunde få flere valgmuligheter i prosjektet. Boligene leveres nøkkelferdig, klar for innflytting. Som utbygger er B Telle Trearbeid velkjent for god kvalitet på våre produkter. Vi har høy kompetanse i organisasjonen, og legger vekt på godt tradisjonelt håndverk og vår lokale identitet. Alle våre byggevarer leveres av kvalitetsleverandører.

Pris på hus 4 til 8 er basert på byggekostnadsindeks pr. desemeber 2021, og vil bli justert frem til kontrakt. To og firemannsbolig selges på fastpris.

Oppholdsrom

2-4

Bad

2

Toalett

1

Terrasse

Ja

MODERNE OG TRIVELIG

I Gåsemyr bor du lunt og behagelig i moderne boliger. Her vil du oppleve at det er lagt til rette for optimal livskvalitet både for unge og godt voksne. Med den flotte beliggenheten, den trivelige tun-følelsen og nærheten til det du trenger i hverdagen, er rammene lagt for et godt hverdagsliv.

Lekeplass

Felles på området

Parkering

Carport, privat eller
felles parkering

BELIGGENHET

Boligfeltet ligger i naturskjønne omgivelser med gode solforhold og nærhet til sjø og flotte turterreng. Det er gangavstand til dagligvarebutikk og turterreng. Det er flere barnehager bare en kort kjøretur unna og helt nye Spildepollen skule åpner 1. November 2019. Sartor senter ligger kun 20 minutter unna med bil og Sund Senter med blant annet legekontor, helsestasjon, apotek, cafe, vinmonopol, bussterminal og dagligvarebutikk har du ca 5 minutter unna med bil. I nærområdet finner du også fine turområder for liten og stor. Eidespollen ligger i kort avstand fra boligfeltet og er et populært sted om sommeren med mye båtaktivitet. Bergen sentrum med flotte gågater, koselige kafeer og butikker av alle slag ligger ca 35 minutter unna med bil.

Skogsvåg barnhage
3,7 km

Skogsvåg skule
4,2 km

Vindhaugen (458, 459)
200 m

Telavåg stadion
4,5 km

Bunnpris Spildespollen
1,4 km

SISTE STATUS

MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET
 

  
 

FLERE PROSJEKTER