tellehus

LEVERANSEBESKRIVELSE

INNVENDIG

 


 

Gulv

I alle tørre rom leveres høytrykkslaminat fra Berry Alloc av typen Champs Elysees - Grand Avenue. Bad leveres med fliser på gulv og andre våtrom med sluk leveres med linoleumsbelegg.

Man kan gjøre tilvalg på andre typer parkett, laminat eller gulvfliser

kitchen

Kjøkken

Det er inkludert kjøkken fra Norema til en verdi av kr 80 000,- inkl. mva. Kjøkkenet leveres uten hvitevarer. Avtrekksvifte er inkludert.

Det foreligger egne kjøkkentegninger som beskriver kjøkkenleveransen. 3D tegningene er ment som illustrasjon. 

Blandebatteri leveres av rørlegger.

Bad

Badene blir levert helfliset med vegghengt toalett og slette hvite baderomsmøbler. Det leveres varmekabler på gulv. 

Vaskerom

Leveres med malt gips på vegger og tak. Linoleum på gulv. 

Innvendige dører

Innvendige dører er slette og hvitmalt i fargen bomull. 

Det er mulig å gjøre tilvalg på dører. 

Listverk

Det leveres listverk på gulv og rundt dører. Listverk leveres i fargen bomull (NCS S 0502Y).

Tak/vegg og vindu leveres listefritt. 

Garderobeskap

Det leveres ett hvitt slett garderobeskap pr sengeplass. Skapene er 1 meter bred.

Trapper

Innvendige trapp leveres med tette trinn. Trinn leveres i eik med hvit lasur. Vanger, rekkverk og håndlist på vegg leveres hvitmalt. Fargekode: S-0502-Y - Bomull. Standard trapp er «Fauna» fra Stryntrappa.

Elektriker

Elektrisk anlegg leveres i henhold til gjeldende forskrift - NEK 400. Det leveres spotter i vindfang, gang, bad, stue og kjøkken. Lampepunkt med DCL-stikkontakt levers i andre rom. I bod og vaskerom leveres det lampe i tak.

Sink

Rørlegger

Vannledning legges som rør i rør system med fordelerskap i vaskerom. Avløpsrør legges av plastrør med lufting til takhette. På våtrom uten sluk leveres det lekkasjesikring. Det blir levert 1 stk. utvendige spylekran per bolig. 

Flislegger

Badene leveres helfliset med 60x60cm Extra grey fliser på vegg og gulv. I dusjsone leveres mindre fliser (mosaikk). 

Det er mulig å gjøre tilvalg på fliser hos murer i prosjektet. 

Maler

Som standard blir alle innvendige vegger sparklet og malt. Oppholdsrom og gang blir malt i fargen Washed Linen og soverom blir malt i fargen varmgrå. (Farger fra jotun)   

Man kan gjøre tilvalg på farger på vegger eller hele rom i møte med maler.

Oppvarming

Det leveres varmekabler i vindfang og gang i 1. etasje , samt på bad og vaskerom.  I stue leveres ildsted av typen Contura 810.  Plantegning viser plassering av ildsted.

Det er mulig å gjøre tilvalg på type ovn.  

Balansert ventilasjon

Det leveres balansert ventilasjon i boligen som skal sikre et sunt inneklima. Luft tilføres i oppholdsrom og med avtrekk fra våtrom og kjøkken.

UTVENDIG


 

Yttervegger

Yttervegger i boligrom består av utvendig trekledning, utlekting, vindsperre, bindingsverk, isolasjon, dampsperre, utforing, isolasjon og gipsplate. Veggene oppfyller forskriftskrav mht. isolasjon, brannspredning og lyd.

Fasade, kledning, maling

Alle prosjektboliger blir levert med grunnet kledning. Kledningen må behandles med et toppstrøk innen et år.

Innvendige vegger

Innvendige skillevegger består av bindingsverk, isolasjon og gipsplate. Vegger for føring av tekniske installasjoner kan bli tykkere enn vist på salgstegning. Vegger mellom boenheter er tykkere og oppfyller forskriftskrav mht. isolasjon, brannspredning og lyd.

Tak

Takverk leveres som takbjelker, vindsperresjikt, feder, plater og tekking . Til himling leveres isolasjon, dampsperre, nedforingslekter og gipsplate. 

Balkonger

Balkonger og verandaer leveres med trykkimpregnerte terrassebord og spaltegulv. Rekkverket leveres tilnærmet som vist på fasadetegning. Trykkimpregnert materiale leveres ubehandlet. Terrasse over ytterdør leveres tilnærmet tett.

Vinduer, ytterdør, balkongdører

Vinduer og balkongdør leveres med innvendig farge bomull og er aluminiumsbekledd utvendig med sort farge. Alle ytterdører leveres sort innvendig og utvendig.

Radon

Det blir levert radonsperre samt radonbrønn som føres over tak.

Diverse

Det leveres 3 nøkler til ytterdør.