tellehus
Tellehus

TOMT MED NYDELIG
SJØUTSIKT PÅ BØRNES

Om tomten

Denne tomten har gode solforhold, nydelig utsikt over fjorden og stort uteområde. 

Pris

700 000,-

Estimert tomt m2

1700

BESKAFFENHET


Tomten selges med vei, vann og avløp fram til tomtegrensen. Det foreligger godkjent dispensasjonsøknad fra Statens Vegvesen om bygging inntil 35 meter fra fylkesveien. 

Vedlagt situasjonskart viser hvor man kan sette opp bolig. Bolig kan ikke oppføres utenfor den markerte byggegrensen, men arealet utenfor grensen kan fritt benyttes til hage og uteområde.

Selger og hjemmelsahaver på tomten er Leidulv Børnes, og tomten selges med byggeklausul fra B Telle Trearbeid AS. Det er utarbeidet er forslag til hus på tomten, men her står dere fritt til å tegne drømmehuset. 

Skulle det være noen spørsmål, eller ønsker du en tomtevisning er det bare å ta kontakt.


Bilvei frem

Offentlig vann
og kloakk

Utsikt

Fiskemulighet

Turterreng

BELIGGENHET


Tomten ligger i naturskjønne omgivelser og har en fantastisk sjøutsikt og meget gode solforhold. Det er flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet og et trygt og godt miljø for barn å vokse opp i.

Det ligger barnehage i gangavstand fra tomten, mens barne- og ungdomsskolen ligger ca. 10 minutter unna. Det er ca. 12 km til Sund Senter hvor det finnes mange servicetilbud som matbutikk, lege, frisør, bibliotek, vinmonopol og spisesteder. Videregående skole og idrettsanlegg med baner og hall ligger ca 10 min kjøretur fra tomten. Det er ca. 20 km til Sartor Senter og 40 km til Bergen sentrum.

For den turglade er det flotte turterreng, sjø og vann i nærområdet.


Nedre Børnes, 5378 Klokkarvik

ADKOMST

Følg riksveg 555 mot Sotra. I rundkjøringen etter Kolltveit tunnelen ta til venstre mot Sund. Følg hovedveien videre til Skogsvåg, ta deretter av til venstre mot Klokkarvik. Kjør forbi barnehagen (gamle barneskolen) og ta til venstre ned mot sjøen. Tomten ligger på høyre hånd ca 20 meter ned i veien.
 

MELD INTERESSE FOR TOMTEN
 

Kari Ann Midttveit

Selger


Flere prosjekter