tellehus
Tellehus

KOMMER FOR SALG - MAIMYRA PÅ BRATTHOLMEN

Vi har gleden av å presentere 71 nye boliger fordelt på 27 leiligheter og 44 rekkehus like ved Brattholmen skole. 

Reguleringsplanen er godkjent og vi jobber med å følge opp rekkefølgekravene. Straks disse er løst vil vi byggesøke prosjektet. Når byggetillatelsen er på plass starter salget. 

Skulle det være noen spørsmål, er det bare å ta kontakt.

Kvm leiligheter

50 m2 til 104 m2

Soverom leiligheter

1 til 3

Kvm rekkehus

80 til 130 m2

Soverom rekkehus

3 til 4(5)

Ferdigstilling

Estimert 2023/2024

OM PROSJEKTET

Boligfeltet Maimyra vil bestå av moderne boliger i et barnevennlig bomiljø.
Prosjektet består av 71 nye boliger fordelt på 27 leiligheter og 44 rekkehus på Brattholmen. 

Prosjektet har gjennomtenkte planløsninger og god standard. Det vil bli opparbeidet fine felles-areal i tilknytning til prosjektet. 

Dersom du er tidlig ute vil du som kunde få flere valgmuligheter i prosjektet. Boligene leveres nøkkelferdig, klar for innflytting. 

Nærhet til sjø

Nærhet til turterreng. 

Barnevennlig

Nærhet til handlesenter og servicetilbud


BELIGGENHET

Boligfeltet vil få en sentral og attraktiv beliggenhet i naturskjønne og barnevennlige omgivelser. Det er gangavstand til dagligvarebutikk og flotte turløyper. Rundt Ebbesvikvannet er det laget en 3,5 km lang lysløype som passer både joggere og turglade. Brattholmen barneskole ligger bare et steinkast unna og det er flere barnehager i nærområdet. 

I nærområdet finner du også andre attraktive fasiliteter som sjø, handlesenter og Straume Idrettspark. Her er det blant annet bygget en stor flerbrukshall. Det er kort avstand til Sartor Senter. Her vil du finne alt du trenger av butikker og servicetilbud som lege, frisør, kino, Vilvite senteret, restauranter, dagligvarebutikker, klesbutikker og mer. Det er en kort kjøretur til Bergen sentrum på ca. 20 min. 5350 Brattholmen


ADKOMST

Fra sentrum følges riksvei 555 mot Sotra. Ta av andre innkjørsel til venstre etter Sotrabroen, hvor det er lyskryss og skiltet mot Brattholmen. Følg skilting mot Brattholmen og du vil se feltet på høyre side av veien like ved skolen.

MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET
 

MER FRA TELLEHUS

Se hele vårt utvalg av boliger til salgs.