tellehus
Tellehus

TOMANNSBOLIG PÅ MAGGEVARDEN.
Med egen carport og gode solforhold.

Pris

3 850 000

Kvm

142 m2 + 15.6 m2 overbygd areal.

Soverom

4

Innflytting

Ferdigstillelse 2 kvartal 2021.

OM PROSJEKTET

Kort fortalt:

  • Prosjektert 2-manns bolig på ett plan i populært boligfelt. 
  • Meget bra standard og god planløsning. 
  • Carport ved inngangsparti. 
  • Barnevennlig område. 
  • Meget gode solforhold


OM BOLIGENE

Moderne 2-mannsbolig over 2 plan med god planløsning. Carport i forbindelse med inngangsparti. Utvendig sportsbod isolert og platet.

1 etg: 

Hall: Romslig hall med fliser på gulv. Hvitmalt gips på vegger og himling. Listefri overgang mellom tak og vegger. Plass til garderobeskap/oppheng for yttertøy og klesbod i forbindelse med inngang. Varmekabler i gulv. 

Soverom: Det er tre soverom i 1 etg i boligene. Det største kan også kan brukes som ekstra stue. Det er satt inn garderobeskap på alle soverom. Malte gipsplater i himlinger og på vegger, laminat på gulv. Listefri overgang mellom tak og vegger.

Bad: Fliser på gulv og vegger. Sanitærutstyr på bad er: vegghengt WC, dusj, og servant med innredning. Varmekabler i gulv. Malte tak og dørlister.

Vaskerom: Romslig vaskerom med direkte utgang. Fliser på gulv. Hvite baderomsplater på vegger og malt gips himling med malte dør og taklister. Varmekabler i gulv.

2 Etg: 

Stue/kjøkken: Fra hall i 1 etg kommer vi direkte opp i romslig stue/kjøkkenløsning med Laminat av typen Champs elysees. Hvitmalt gips på vegger og himling. Listefri overgang mellom tak og vegger. Det blir montert stålpipe og peisovn av type Contura 810 i stue. Utgang til solrik balkong fra stue.

Soverom: i 2 etg er det masterbedroom-løsning med bad og walk-in closet i forbindelese med hovedsoverommet. Malte gipsplater på vegger og himlinger. listefritt tak/vegg laminat på gulv. 

Badet er helfliset og med varmekabler. vegghengt WC og vask med innrdening.

Gode solforhold

Nærhet til sjø.

Nærhet til turterreng. 


BELIGGENHET

Boligene har en sentral beliggenhet på Ågotnes i populært boligfelt med kort vei til barne- og ungdomsskole. Barnevennlig område og meget gode solforhold på eiendommen. Man finner de fleste daglige fasiliteter på Ågotnes som, helsestasjon, tannlege, idrettsanlegg, offentlig svømmebasseng, dagligvarebutikk med epostfunksjon, butikker, hotell med pub, bensinstasjon, samt en rekke industriarbeidsplasser. Kort vei til offentlig kommunikasjon, sjø med fint friluftsområde. Ca. 10 minutters kjøring til Straume hvor man finner alle servicetilbud på Sartor senter med et rikt utvalg av butikker, kino, bowling, restauranter, osv. Ca. 25 minutter til Bergen.

Trongesmoghaugane 23, 5363 Ågotnes


ADKOMST


Vedlegg til prosjektet

MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET
 

MER FRA TELLEHUS

Se hele vårt utvalg av boliger til salgs.