tellehus
Tellehus

MORLAND - 4 SOLRIKE TOMTER MED GODKJENT BYGGELØYVE

I samarbeid med grunneier selges 4 flotte boligtomter på Morland. Tomtene selges med byggeklausul fra B Telle Trearbeid AS, og det er gitt igangsettingstillatelse til å bygge en endret versjon av hustypen Nukleus.

Meld interesse

Pris

1 300 000,-

Tomt 1:
(gnr 33 bnr 673)
ca. 1140 m2 

Tomt 2:
(gnr 33 bnr 674)
ca. 980 m2

Tomt 3:
Ikke fradelt og oppmålt

Tomt 4:
Ikke fradelt og oppmålt

Innflytting

Ca 12 måneders byggetid


BESKAFFENHET

I samarbeid med grunneier selges 4 flotte boligtomter på Morland. Tomtene selges for Kr 1.300.000,- pr stk og leveres som råtomt med vei, vann og avløp til tomtegrense. Tomtene selges med byggeklausul fra B Telle Trearbeid AS, og det er gitt igangsettingstillatelse til å bebygge en endret versjon av hustypen Nukleus på tomt 1 og 2.
 

Knapskog barnehage
2,5 km

Knapskog skole
2,5 km

Sartor senter
5-10 minutter

BELIGGENHET

Tomtene ligger idyllisk, naturnært og i et meget barnevennlig område. Her har man lite trafikk og kort vei til flotte turområder. Tomten har gode solforhold med sol fra morgen til kveld midtsommers. Selv om eiendommen ligger landlig til har man kort kjørevei til både Kolltveit og Straume. Knappskog skule og barnehage ligger under 3 kilometer fra boligen. Fra eiendommen har man et par minutter kjørevei til bensinstasjonen på Kolltveit, samt ca. 5-10 minutter til Straume. På Straume og Sartor senter har man de fleste fasiliteter som bank, butikker, kafeer, restauranter, post, vinmonopol, bibliotek osv. Man har dessuten bussforbindelse helt inn til Morland. Se skyss.no for ruteoversikt. Fra Kolltveit bruker man ca. 20-25 minutter til Bergen sentrum og ca 12-15 minutter til Vestkanten Storsenter.

Morlandsvegen, 5360 Kolltveit


 


ADKOMST

Fra Bergen følger man veien til Sotra. Ta til høyre i rundkjøringen etter Kolltveittunnellen, og følg veien forbi bensinstasjonen. Ta til venstre ved skilting til Morland, og følg veien til du ser ballbingen på venstre side. Tomtene ligger da på høydedraget over ballbingen.


 

MELD INTERESSE FOR TOMTENE
 

MER FRA TELLEHUS

Se flere tomter