tellehus
Tellehus

AUSTEFJORDEN HYTTEFELT - KUN 5 LEDIGE HYTTER


Austefjorden hytteområde ligger i idylliske omgivelser sør i Sund kommune. Her er havet nærmeste nabo, og man har en nydelig utsikt mot Austefjorden.

Type

Hytte

Pris

Fra 2 950 000,-

Kvm

99

Soverom

3

Innflytting

Neste ledige hytte er klar til påsken 2020

OM PROSJEKTET

Prosjektet består av 24 moderne hytter med god standard. 10 dobbelhytter og 4 enkelthytter. Alle grunnmurer er ferdig støpt og feltet vil bli bygget ut fortløpende.

Fra hytten er det kort avstand til badestrand og båtplass. Det er oppført ett felles naust i tilknytning til flytebryggen, hvor hver hytte får en liten oppbevaringsplass. 

OM NÆROMRÅDET

Hyttene har flott utsikt mot Korsfjorden og innseilingen til Bergen. Like utenfor hyttedøren har man flotte fiskeplasser og bademuligheter. Området er også et eldorado for dykking!

Lyngheiene og svabergene inviterer gjerne til gåturer om sommeren, og i nærområdet er det mange merkede turstier. Førdesveten som er det høyeste fjellet i Sund, innbyr til flotte fjellturer med nydelig utsikt over havet. En kort biltur unna finnes området rundt Fjell festning med mange turstier
og faste visninger av festningsanlegget.

MED GOLFBANE OG
PANORAMA HOTELL I NÆRHETEN

På Kolltveit, ca. 20 min. fra hytteområdet, har Sotra Golfklubb en flott 9. hulls bane. Panorama hotell som ligger i gåavstand fra hytten tilbyr en rekke aktiviteter som havkajakk, ørnsafari og sykkelutleie. Man kan også legge middagen til hotellets restaurant eller benytte seg av buffeten på søndager.

ADKOMST

Fra Bergen sentrum, følg skilting mot Sotra, Askøy. Kjør Rv 555 og ta til venstre i rundkjøring mot Sund og Sotra. Følg Skjærgardsvegen i ca 20 km. Ta så til høyre og følg skilting mot Panorama fjordhotell. Etter hotellet svinger man til venstre like før den nedlagte fergekaien. Det går en grusvei inn til hyttefeltet.

Sund Senter
ca. 12 min

Sartor Senter
ca. 25 min

Bergen Sentrum
ca. 40 min

INNREDNING , UTSTYR OG INSTALLASJONER


Hyttene leveres med fliselagte bad, kvalitetskjøkken fra Norema som er klar for hvitevarer, parkett på gulv og malte vegger i lyse farger.

- 3 stk soverom + hems
- Kjøkken/ allrom i 1 etg.
- Stue i 2. etg.
- 2 stk. bad med dusj
- Hvitmalt listverk
- Royal utvendig kledning
- Nordan hvitmalte vindu
- Røropplegg for sentralstøvsuger
- Hvitmalt trapp, trinn i eiketoning

BÅTPLASS
Det følger med båtplass i flytebrygge som er tilknyttet området. 

PARKERING
Parkeringsplass med gjesteparkering i tilknytning til området.

PRISER
Hytte 8                    Kr 3.090.000,-
Hytte 1,2,6 og 7      Kr 2.950.000,- 

Omkostninger kommer i tillegg.

FINN ANNONSE


MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET
 

Anders Sagene

Eiendomsmegler

Andreas Rasmussen

Eiendomsmegler

MER FRA TELLEHUS

Se hele vårt utvalg av boliger til salgs.