tellehus

ET KOMPETENT TEAM MED
LANG BRANSJEERFARING


Vi bygger alt fra eneboliger, tomannsboliger og prosjekthus til leilighetsbygg og større prosjekter. Med 70 års fartstid i bransjen er vi en trygg og erfaren samarbeidspartner i boligprosessen.

HAR DU EGEN TOMT HVOR DU
ØNSKER Å BYGGE DRØMMEBOLIGEN?

Vi hjelper deg gjerne gjennom hele prosessen. Helt fra tomtebefaring, kreativ prosess, tegning, pristilbud og byggesøknad til boligen står innflytningsklar på tomten.

TRENGER DU TOMT ELLER HUS?

Spør oss spesifikt om boliger i området du er interessert i. Vi har mange prosjekterte boliger og tomter som ikke er gjort klar for salg enda. 

EIENDOMSUTVIKLING

Vi er en langsiktig eiendomsutvikler. 

Har du et tomteområdet for salg eller som du ønsker å få utviklet? Vi er interessert i alle typer tomter, både ferdig regulerte og uregulerte områder.

Vi kan også være med som samarbeidspartner i prosjekter og hjelpe med å få disse realisert. Vi bistår ofte med finansiering for å komme i gang med infrastruktur eller andre byggeprosjekt.

Ta kontakt med daglig leder:
Per Erling Tellnes
Tlf: 45 00 98 00
E-post: pet@telle.no

HISTORIEN

Telle Gruppen AS begynner med enkeltmannsforetaket B Telle’s Trearbeid som ble stiftet av Bernt Telle i 1953. I kjelleren i eget hus på Haganes i Fjell kommune startet produksjonen av vinduer, dører, trapper, kjøkkeninnredning og annet snekkerarbeid. Selskapet bygget sin første enebolig i 1954, noe som ble starten på byggingen av svært mange boliger og andre bygninger, både i egen regi og for andre.