tellehus

LEVERANSEBESKRIVELSE

INNVENDIG

 


 

Gulv

I alle tørre rom leveres høytrykkslaminat fra Berry Alloc i Utførelsen Champs Elysees fra Grand Avenue serien. I rom med sluk leveres gulvbelegg.  

kitchen

Kjøkken

Det er ikke bestemt kjøkkenleverandør, men det leveres kjøkken fra merkeleverandør til en verdi av kr 70 000,- inkl. mva. Kjøkkenet leveres uten hvitevarer. Avtrekksvifte er inkludert. Blandebatteri leveres av rørlegger.

Man får eget møte med kjøkkenleverandør hvor det blir fremlagt et ferdig tegnet forslag av standard kjøkken. Da har man et godt grunnlag for å diskutere tilvalg. Det er ikke mulig å trekke ut kjøkkenleveransen.

Bad

På bad leveres vegghengte toalett, hvitt baderomsmøbel med slette dører og dusjgarnityr (størrelse på servantmøbel fremgår på tegning). Badene blir helfliset med hvite fliser på vegg og grå fliser på gulv. 

noun project 1

WC

I boliger hvor det er WC leveres vegghengt toalett og et lite baderomsmøbel (som vist på tegning). På gulv leveres samme laminat som i resten av boligen.

Vask/teknisk rom

Her leveres det gulvbelegg og vegger som ellers i boligen. Utslagsvask er ikke med i leveransen, men kan kjøpes som tillegg. Det leveres uttak for vaskemaskin og stikk til tørketrommel. 

Innvendige dører

Innvendige dører er slette og hvitmalt.

Man kan velge andre innerdører som tilvalg. Skyvedører er også et mulig tilvalg så lenge det lar seg gjennomføre bygningsmessig.

Listverk

Listverk leveres i fargen Bomull (NCS S0502-Y.). Det blir levert listefrie vindu og listefritt mellom tak/vegg. Det leveres med gulvlister og listverk rundt inner- og ytterdør samt terrassedør. 

Flikking av spikerhull levers som tilvalg.

Garderobeskap

Det leveres ett garderobeskap pr sengeplass.

Trapper

Innvendige trapper leveres med åpne trinn som standard. Tette trinn leveres der dette er nødvendig av konstruksjonsmessige årsaker. Trinn leveres i furu med værbittgrå toning. Vanger, rekkverk og håndlist på vegg leveres hvitmalt.

Standard er «Fauna» fra Stryntrappa. Tilvalg gjøres i møte med utbygger eller trappeleverandør ved større tilvalg.

Elektriker

Elektrisk anlegg leveres i henhold til gjeldende forskrift NEK 400. Det blir levert spotter i tak på bad. Lampepunkt leveres med DCL-stikkontakt i takboks som standard.

Man får eget tilvalgsmøte med elektriker. Det utarbeides en punkt-skisse slik at man enkelt kan få en oversikt over plassering på stikkontakter, tv-punkt, spotter, lampepunkt m.m.

Sink

Rørlegger

Vannledning legges som rør i rør system med fordelerskap i bod/bad/vaskerom. Avløpsrør legges av plastrør med lufting til takhette.

På bad leveres vegghengte toalett, hvitt baderomsmøbel med slette dører og dusjgarnityr (størrelse på servantmøbel fremgår på tegning). På våtrom uten sluk leveres det lekkasjesikring. Det blir levert 1 stk. utvendige spylekran per bolig.

Man kan får eget tilvalgsmøte med rørlegger.

Flislegger

Badene blir helfliset med hvite fliser på vegg og grå fliser på gulv. 

Man kan gjøre tilvalg på andre typer fliser og fliser i andre rom i tilvalgsmøte med fliselegger.

Maler

Som standard blir alle innvendige vegger sparklet og malt. Oppholdsrom males i fargen Washed linen og soverom males i fargen Varmgrå.

Man kan gjøre tilvalg på farger på vegger eller hele rom i møte med maler.

Oppvarming

Det leveres varmekabler i vindfang og på alle bad. Boligene blir levert med pipe over tak inkludert ildsted av type Contura 810. Plassert som vist på plantegning.

Balansert ventilasjon

Det leveres balansert ventilasjon i boligen som skal sikre et sunt inneklima. Luft tilføres i oppholdsrom og det er avtrekk fra våtrom og fra kjøkken.

UTVENDIG


 

Yttervegger

Yttervegger i boligrom består av utvendig trekledning, utlekting, vindsperre, bindingsverk, isolasjon, dampsperre, utforing, isolasjon og gipsplate. Veggene oppfyller forskriftskrav mht. isolasjon, brannspredning og lyd. 

Fasade, kledning, maling

Tomannsboligene leveres med ferdig grunnet kledning som er behandlet med ett strøk beis/maling. Eneboligene leveres med grunnet kledning. 

Kledningen på tomannsboligene bør behandles med ett toppstrøk og eneboligene med to strøk, innen et år.  

Innvendige vegger

Innvendige skillevegger består av bindingsverk, isolasjon og gipsplate. Vegger for føring av tekniske installasjoner kan bli tykkere enn vist på salgstegning. Vegger mellom boenheter er tykkere og oppfyller forskriftskrav mht. isolasjon, brannspredning og lyd.

Tak

Takverk leveres som takbjelker, vindsperresjikt, feder, plater og tekking. Til himling leveres isolasjon, dampsperre, nedforingslekter og gipsplate.

Balkonger

Balkonger og verandaer leveres med trykkimpregnerte terrassebord. Rekkverket leveres tilnærmet som vist på fasadetegning. Trykkimpregnert materiale leveres ubehandlet

Vinduer, ytterdør, balkongdører

Vinduer, ytterdør og balkongdør leveres med innvendig og utvendig farge Bomull, fargekode (NCS S0502-Y) som tilnærmet vist på plan/fasadetegning.

Radon

Det blir levert radonsperre samt radonbrønn som føres over tak.

Diverse

  • Det leveres seriekoblede røykvarslere og ett brannslukkingsapparat.
  • Det medfølger 3 nøkkelsett til ytterdør.
  • Det leveres komplett FDV. dokumentasjon for hver boenhet.
  • Det utføres industrivask før overlevering.