tellehus

INNVENDIG I BOLIGEN

Gulv

I alle tørre rom leveres laminat fra Pergo av typen modern grey oak.

Man kan gjøre tilvalg på andre typer parkett, laminat eller gulvfliser.

Fliser

På bad blir det lagt fliser på gulv.
Man kan gjøre tilvalg på andre typer gulvfliser.

Vegger / Lister

Vegger blir levert med ferdigmalte hvite panelplater. Gulv og taklister er hvite.
Å endre til gipsvegger eller annen utførelse er mulig som tilvalg.

Tak

Det leveres med hvite takplater.
Tekniske anlegg og føringsveier for ventilasjon/ vann/avløp fremgår ikke alltid av salgstegning, og noe innkassing eller nedsenking av tak må påregnes.

Vinduer

Vinduer leveres ferdigbehandlet i hvit farge.
I nye bygg kan man oppleve dugg på utsiden av vindu. Dette er normalt, og er faktisk et kvalitets- tegn, da det er lite varmetilførsel fra rommet til det ytre glasset.

kitchen

Kjøkken

Det er ikke bestemt kjøkkenleverandør, men det leveres kjøkken fra merkeleverandør til en verdi av Kr 50.000,- inkl. mva. Standard kjøkken har hvite fronter og laminert benkeplate, det leveres uten hvitevarer. Avtrekksvifte er inkludert. Blandebatteri leveres av rørlegger.


Man får eget møte med kjøkkenleverandør hvor det blir fremlagt et ferdig tegnet forslag av standard kjøkken. Da har man et godt grunnlag for å diskutere tilvalg. Det er ikke mulig å trekke ut kjøkkenleveransen.

Bad og våtrom

Vannledning legges som rør i rør system med fordelerskap i bod/sportsbod eller på bad. Avløpsrør legges av plastrør med lufting til takhette.
På bad leveres vegghengte toalett, hvitt baderomsmøbel med slette dører og dusjgarnityr. Det er ikke inkludert dusjhjørne/kabinett. På våtrom uten sluk leveres det lekkasjesikring. Det blir levert 1 stk. utvendige spylekran per bolig.

Innvendige dører

Innvendige dører er slette og hvitmalt.
Man kan velge andre innerdører som tilvalg. Skyvedører er også et mulig tilvalg så lenge det lar seg gjennomføre bygningsmessig.

Trapper

Innvendige trapper leveres med åpne trinn som standard. Tette trinn leveres der dette er nødvendig av konstruksjonsmessige årsaker. Trinn leveres i lakkert furu med værbittgrå toning. Vanger, rekkverk og håndlist på vegg leveres hvitmalt.
Standard er typen «Fauna» med værbitt grå toning i trinn - fra Stryntrappa.
Tilvalg gjøres i møte med utbygger.

Created by Ismael Ruizfrom the Noun Project

Peis

Det levers pipe klargjort for montering av peis.

Peis kan kjøpes som tilvalg.