tellehus
Tellehus

Jensanesvegen 85 - 1 av 2 solgt

Pris

3 990 000

Kvm

144

Soverom

3

Ferdigstilt

Innflytningsklar

OM PROSJEKTET

Innflyttingsklar bolig med utsikt, 3 soverom og solrik uteplass.

Sentral og barnevennlig beliggenhet i Jensanesvegen 85, med flott utsikt over Sagvåg Hamn.

Moderne enebolig

Moderne og lys enebolig med gode løsninger. Store vinduer sørger for mye lys og fantastisk utsikt over hele hamnen. Med store vindu får en også nyte solnedganger. Det er åpen løysing mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet er levert av Norema.

Uteplassen er skjermet og svært solrik, herfra kan man følge med på liv og røre i småbåthamnen nedenfor. I trapperommet i andre etasje er det mulighet for ekstra skapplass, eller bibliotek.

Boligen har tre gode soverom og ekstra stue i andre etasje med panoramautsikt til alt det flotte Sagvåg kan by på. Det er godt med lagringsplass i innvendig bod i tillegg til utvendig sportsbod på fem kvadratmeter. Her er det god plass til hele familien!Gode solforhold

Nærhet til sjø

Nærhet til turterreng. 

Barnevennlig


BELIGGENHET

Sentral og barnevennlig beliggenhet i Jensanesvegen 85 i Stord kommune.

Sjøen i umiddelbar nærhet

Området er solrikt med flere båthamner i området, og lett tilkomst til bade- og fiskesteder. Boligen er terrengtilpasset for best mulig utsikt og solforhold, og er tegnet av arkitekt Terje Lamo fra Sagvåg.

Det er kort veg til Sagvåg sentrum med både matbutikk, post, minibank, frisør, kafé og kinarestaurant med mer. Utslettefjellet med sin flotte utkikksplass ligger like i nærheten. Det samme gjør Hustrudalen med fotballbaner, turløyper og motorcrossbane. Gode bussruter mot Heiane og Leirvik.

Jensanesvegen 85A, Stord


ADKOMST

Fra Sagvåg sentrum:
Kjør mot Fitjar og ta av til venstre inn Jensanesvegen ved gamle Sagvåg skole/Sagvåg Maritime FUS Barnehage.

Vedlegg til prosjektet

MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET
 

MER FRA TELLEHUS

Se hele vårt utvalg av boliger til salgs.