tellehus
Tellehus

TOMANNSBOLIG PÅ BJORØY

SOLGT

Begge enhetene er nå solgt, men vi holder på å tegne ut et nytt prosjekt med flere tomannsboliger i samme område.

Pris

Areal

151 m2 inkl. overbygd areal på 6,2 m2

Soverom

4

Ferdigstilt

1. kvartal 2021

OM PROSJEKTET

Vi bygger en tomannsbolig på idylliske Bjorøy. Grunn og betongarbeidet på boligen er påbegynt og estimert ferdigstillelse er 1 . kvartal 2021. Boligen ligger fint til i et etablert boligområde med umiddelbar nærhet til turterreng og barnehage. 

Boligen bygges i tradisjonell stil og har fine og praktiske kvaliteter. Boligen har 4 soverom, sportsbod hall og bad/vask i underetasjen. I 2. etasje er det 1. soverom,  stue/spisestue og kjøkken med utgang til balkong. 

Kvaliteter:

Det leveres peis i stue, helfliset bad og høytrykkslaminat fra Berry Alloc på alle gulv utenom våtrom. Veggene leveres med malte gipsplater. Det er varme i gulv i vindfang og på bad/vask.   

Det er fortsatt mulig å gjøre innvendige tilvalg om dere er tidlig ute. (Ta kontakt for info om hva som er mulig å gjøre)  

Se fullstendig leveransebeskrivelse nederst på siden. 

Gode solforhold

Nærhet til sjø og vannsport. 

Nærhet til turterreng. 


BELIGGENHET

Boligen har en fantastisk beliggenhet i landlige omgivelser med gode solforhold. Området er barnevennlig med gangavstand både til skole og barnehage og du har nærhet til både natur og sjø. Det er kort vei til regionsenter (Vestkanten og Drotningsvik senter) og kun 15 minutter kjøretid til Bergen Sentrum. Det er også rask og effektiv kommunikasjon mot Kokstad, Sandsli og Flesland med det nye veinettet som nettopp er ferdigstilt.*Interiørbildet til høyre er bare en illustrasjon og er ikke relatert til denne boligen direkte. 

Bjorøyvegen 166 , 5177 Bjorøy


ADKOMST

Fra Bergen sentrum følger man veien vestover (555). På motorveien kjører man mot Sotra, kjør gjennom Kipletunnelen, deretter Harafjelltunnelen og ta første til høyre etter at du har kommet igjennom sistnevnte tunnel. Følg veien umiddelbart mot høyre igjen. I bunnen av bakken tar man til høyre mot Håkonshella. Følg denne veien i ca. 1,5 kilometer og ta så av til venstre mot Bjorøy. Kjør igjennom tunnelen, etter utløpet av tunnelen følger man veien ca 500 m. Tomannsboligen ligger da på venstre side av veien.

MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET
 

MER FRA TELLEHUS

Se hele vårt utvalg av boliger til salgs.