tellehus

Innvendig

---

Parkett

3-stavs eikeparkett.

Vegger

Innvendige skillevegger leveres som bindingsverk med 50mm isolasjon og gips. Der tekniske installasjoner/rørføring krever det, vil vegger være tykkere og inkassing kan forekomme. Vegger i hovedbad har ett lag rupanel og ett lag membranplater som underlag for membran og flis. Vegger i andre våtrom er et lag gips, og fliser i dusjsone. Dersom det skal monteres flis, må det avtales leveranse av ekstra lag veggplate eller ekstra avstivning på annen måte.

Listverk til vinduer og dører, samt listverk til gulv i alle boligrom leveres fabrikkmalt i hvit farge (NCS-S 0502-Y, Bomull) Det er listefri overgang mellom vegg og tak, se romskjema. Spikerhull i listverk fuges og flikkes.  

Vinduer leveres fabrikkmalt innvendig og utvendig i mørk farge i henhold til fasadetegning.

Tak

Som flate tak over boligrom leveres: Takbjelker, taktro av plater, dampsperre, isolasjon i henhold til varmetapsberegning og 2-lags tekking. Tredekke leveres der tegning viser takterrasse. Til himling leveres isolasjon, nedforingslekter og gips.

Vinduer og dører

Kjøkken leveres av merkeleverandør for verdi 80.000,- inkl. mva. Standard kjøkken har hvite fronter og laminert benkeplate, det leveres uten hvitevarer. Avtrekksvifte er inkludert. Blandebatteri leveres av rørlegger. Det er ikke mulig å trekke ut kjøkkenleveranse.

Man får eget møte med kjøkkenleverandør hvor det blir fremlagt et ferdig tegnet forslag på standard kjøkken. Da har man et godt grunnlag for å diskutere tilvalg.  

Hovedbad / Bad

Hovedbadet leveres helfliset med varmekabler, 4 LED spotter, servantmøbel med lagringsplass (80 cm), speil med lys over vask, vegghengt toalett, dusjvegger og dusj- og servantbatteri.

Bad leveres med gips på vegger og fliser i dusjsone, varmekabler, servantmøbel med lagringsplass (60 cm), speil over vask, vegghengt toalett, dusj-og servantbatteri.

WC med dusj

WC leveres med fliser på gulv og gips på vegger, vegghengt toalett og servantmøbel med lagring (60cm)

Boder – teknisk rom

Utvendig bod er uisolert og uten innvendig kledning.

Innvendig bod/teknisk rom med VVB har belegg på gulv og sluk. Det leveres lekkasjesensor i våtrom uten sluk.

Innvendige dører

Innvendige dører er slette og fabrikkmalt i hvitt (NCS-S 0502-Y, Bomull) med flat terskel. Dørene leveres med låskasse og vrider.

Garderober

Det leveres hvite slette garderobeskap, ett pr. sengeplass.

Trapper

Innvendige trapper leveres med åpne trinn. Trappen leveres i hvit utførelse med trinn i lakkert furu med eiketoning. 

Utvask

Det blir gjennomført en industrivask før overtakelse.

Overflatebehandling

Standard farge brukt på innvendige vegger, listverk dørblad m.m er hvit NCS-S 0502-Y, Bomull. Det er mulig å gjøre tilvalg på farge på vegger og slettduk for jevnere overflate.

Vaskerom

Kran og avløpstrakt for vaskemaskin. Det klargjøres for montering av skyllekar og blandebatteri. Skyllekar og blandebatteri kan kjøpes som tilvalg.

Etasjeskiller

Etasjeskille består av (ovenfra og ned): Gulvsponplate, gulvbjelke, isolasjon, nedforings-lekt og gips.