tellehus
Tellehus

TOMANNSBOLIGER I BLOMVÅGEN

2 prosjekterte tomannsboliger i blomvågen i Øygarden med gode solforhold og flott havutsikt. 

BoligvelgerMeld interesse

Pris

2 790 000,-

Soverom

3

Kvm.

109

Innflytting

Etter avtale. 

SISTE STATUS

  • Grunnarbeidet er startet på Blomvågen.

OM BOLIGENE

Boligene har tilnærmet lik planløsing hvor den ene har inntilfylt grunnmur, mens den andre er plate på mark. Husene er på to etasjer hvor det er 3 soverom, bad og en åpen kjøkken/stue løsning i 2. etasje. Det er egen utgang til terrasse fra kjøkkenet.

Boligene blir levert med gode og moderne kvaliteter.
Kjøkken/stue leveres med stilige veggplater fra "walls for you", i utførelsen "grey concrete" med en dekorvegg i utførelsen "Flow stripes grey concrete". Det blir levert hvite takplater i alle oppholdsrom og stilfull laminat fra Mammut i utførelsen "Highland oak silver" på alle gulv.

Badene har vegghengt toalett, slette hvite baderomsmøbler og varmekabler. Det blir levert med moderne veggplater fra Fibo-tresbo i utførelsen "cracked concrete" i 60X60 størrelse. Hvite fliser på gulv.  

Kommer du tidlig inn i prosjektet er det gode muligheter for å gjøre tilvalg og på den måten sette sitt helt egne preg på boligen. Det er mulig å endre innvendige kvaliteter som farger, fliser, møbler og andre overflater. 

Åpne bildegalleri

Oppholdsrom

2-4

Bad

2

Toalett

1

Balkong

Ja

UTVENDIG

Husene blir levert med kledning som er malt ett strøk fra fabrikk. Husene trenger derfor kun ett toppstrøk. Terrasser/balkong blir levert med trykkimpregnerte terrassebord (disse er ikke beiset). Det blir lagt grus 1 meter ut fra bygningskropp. Hage blir ikke opparbeidet. 

Parkering

På egen tomt

Natur

Naturskjønne omgivelser

Sol

Gode solforhold

Off. transport

3. min til holdeplass

BELIGGENHET

Boligene ligger nydelig til på et høydedrag med utsikt over fjorden. Det er gode solforhold og kort vei til turterreng. Det er kort vei til skoler, barnehager, kjøpesenter, treningssenter, bensinstasjon og offentlige kontorer. Sartor senter med alle servicetilbud er ca 30 minutter unna med bil. 

Adkomst: Fra Bergen følger en riksveien til Øygarden. Etter Rong og Kiwi butikken tar en til venste ved Blom ned mot kirken. Like etter kriken ta veien til høyre. Ta deretter igjen til høyre. Boligene ligger da på venstre side. 

Avstander og ankomst

Terna Barnehage

5 km

Blomvåg skule

1,6 km

Blomvåg snuplass

3 minutt

Øygarden kulturhus

4,3 km

Rong senter

4,9 km

DOKUMENTER

Her finner du informasjon om prosjektet, leveransebeskrivelse, situasjonsplan m.m.

Les mer

MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET
 

Kari Ann Midttveit

Prosjektselger

  
 

FLERE PROSJEKTER

  • Austefjorden Hyttefelt

  • Huldraspelet Bolig

  • Løbergsaleen 19

  • Blomvågen

  • Tona-tunet

  • Gåsemyr

  • Bjorøy