tellehus
Tellehus

Hatlestad Terrasse

2 arkitektegnede tomannsboliger med egen carport og nydelig utsikt mot Kalandsvatnet. 

Mulighet for 5 soverom

Pris

6 490 000

Soverom

3

BRA:

203.7

P-rom:

145 m2

Innflytting

2/3 kvartal 2022

MODERNE TOMANNSBOLIGER OVER 3 PLAN

Familievennlige boliger

Boligene framstår moderne og innbydende. 

Tomannsboligene på Hatlestad terrasse strekker seg over tre etasjer og har en nydelig utsikt over Kalandsvatnet og nærområdet. De store vindusflatene i stuen slipper inn mye lys og gir en behagelig atmosfære.  

Man kommer inn i en entre i underetasjen og går der i fra opp trappen og inn i 2. etasje. Her befinner det seg 3 soverom, bad, vaskerom og tv-stue. Videre der i fra går man opp og inn i husets hovedetasje. Her er møter du en romslig stue/kjøkken hvor du kan sitte ved kjøkkenbordet og nyte den fantastisk utsikten.  I samme etasje finner du også et kontor og WC. 

Oppholdsrom

Stue, kjøkken og tv-stue. 

Bad

1

Terrasse

På baksiden.

WC

1

Boligens kvaliteter

Veggene er malt i en lys delikat farge og har listefrie tak og vindu. På gulv i alle tørre rom ligger det en eksklusiv høytrykkslaminat fra Berry Alloc i utførelsen Champs elysees. Det leveres ovn i stue og badet blir helfliset. Kjøkkenet leveres av Norema og har et moderne uttrykk og en nydelig grå farge.

Om du kommer tidlig inn i prosessen har du gode muligheter til å påvirke de innvendige kvalitetene, og sette et eget særpreg på ditt nye hjemmet.

Natur

Nærhet til turområder

Parkering

I egen carport

Utsikt

Mot Kalandsvatnet 

NÆROMRÅDET

Boligen ligger usjenert til i naturskjønne omgivelser med en fantastisk utsikt over nærområdet og Kalandsvatnet. Det er flotte turmuligheter like utenfor døren med populære Smøråsfjellet like ved. Det er en kort kjøretur til Laguneparken og Nesttun med de fleste servicetilbud, samt til store arbeidsplasser på Sandsli og Kokstad. 

VEIBESKRIVELSE

Fra Bergen sentrum følger man skilting mot Stavanger (E39). Ta så av mot Os i rundkjøringen i Skjoldskiftet og følg Osvegen (E39). Ta av til høyre med den nye Kiwi butikken på på Valle, og følg deretter veien til toppen. 

Barnehage

Vallalia barnehage, ca. 1,4 km. 

Skole

Kaland skole, ca 3,2 km. 

Buss

Ca. 10 min gange til nærmeste busstopp. 

Idrett

Øvre Kirkebirkeland ballbane grus. ca 1,4 km. 

Butikk

Kiwi Valle, ca 0,9 km. 

DOKUMENTER

Her finner du informasjon om prosjektet, leveransebeskrivelse, situasjonsplan m.m.

MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET
 

Anders Sagenes

Anders Sagenes

Eiendomsmegler

Andreas  Rasmussen

Andreas Rasmussen

Eiendomsmegler

  
 

FLERE PROSJEKTER