tellehus
Tellehus

ANGELTVEITMYRANE

Allerede 8 solgt. 

Et flott boligprosjekt med en attraktiv beliggenhet i naturskjønne omgivelser og gode solforhold.


2 - 3
64 - 88

På Angeltveit kan du oppfylle drømmen om å flytte inn i et helt nytt rekkehus eller leilighet med moderne kvaliteter og høy standard, hvor det er lagt opp til gode og varige kvaliteter.


Boligene er fordelt på 5 delfelt med 21 rekkehus og 10 leiligheter. Mellom boligene er det gode, solrike arealer for lek og uteopphold.


KVALITETER

Boligene leveres med vannvarme, lys parkett, fliser på bad og kjøkken fra merkeleverandør. 

Natur

Utsikt

Parkering

1 stk pr seksjon

BELIGGENHET

Fra boligen har du flotte turområder like utenfor døren samt kort avstand til både fiske, badeplasser, turterreng og friluftsaktiviteter. Sammen med overnevnte kan nærområdet på Ågotnes by på en rekke fasiliteter og arbeidsplasser på CCB. Her er det dagligvarebutikker, bensinstasjon, spisested, hoteller, barnehage, idrettsanlegg og mye mer. Sotra Kystby og Straume er en kort kjøretur unna og er et satsningsområde under utvikling.


Fra Bergen sentrum kjører man mot Straume og videre mot Øygarden. Etter Kolltveittunellen følger man skilting mot Ågotnes. Sving til venstre mot Solsvik etter Ågotnes Senter. Ta av til venstre mot Angeltveitsjøen og sving videre til venstre inn i Vestre Angeltveit og hold til venstre inn i Angeltveitmyrane. Prosjektet ligger på høyre side i enden av boligområdet.

Det finnes ingen prosjektnyheter for øyeblikket.

DOKUMENTER

Her finner du informasjon om prosjektet, leveransebeskrivelse, situasjonsplan m.m.

MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET
 

Jon-Olav Synnestvedt

Jon-Olav Synnestvedt

Eiendomsmegler

Jan Kristoffer Sletteland

Jan Kristoffer Sletteland

Eiendomsmegler

  
 

FLERE PROSJEKTER