tellehus
Tellehus

HULDRASPELET


HULDRASPELET BOLIGFELT

PROSJEKTERTE BOLIGER SENTRALT PÅ FJELL


Huldraspelet er et nytt familievennlig boligområde sentralt på Sotra. Det skal oppføres totalt 32 enheter, 6 eneboliger i rekke, 6 tomannsboliger og 14 eneboligtomter.
Her kan man lese mer om eneboligene i rekke og tomannsboligene som selges som prosjekterte boliger. Informasjon om tomtene som selges med byggeklausul finner man under "kjøpe tomt". 

Pris

1 500 000 - 5 990 000

Soverom

Kvm.

141.3 - 158

Byggeklausul

B Telle Trearbeid AS

Eneboliger i rekke

BK 4 - 5

FAMILIEVENNLIG

Et nytt og familievennlig boligområde i Fjell kommune. Her skal det bygges mange enheter i flere størrelser og varianter. Boligene har ulike løsninger for å kunne imøtekomme ulike behov, og det er lagt vekt på lys og luft for å kunne skape rom som det er godt å bo i.

Omgivelsene og uteområder er selvfølgelig en viktig del av et bomiljø – slik at både store og små skal trives og ha det trygt. Det er også flere andre boligfelt i nærheten som gjør at dette er et levende og sosialt nærmiljø.

Soverom

4

Bad

1-2

Terrasse/balkong

Ja

Ildsted/pipe

Ja

NOE FOR ENHVER SMAK

Huldraspelet består av prosjekterte tomannsboliger og eneboliger i rekke hvor vi har hatt fokus på praktiske planløsninger med en overordnet tanke på å gi rom luft og lys. Er man tidlig ute kan man gjøre mange tilvalg innvendig i boligen. 

Ønsker man å bygge hus og påvirke byggeprosessen fra første stund så har vi flere tomter som selges med byggeklausul.

Vi har lagt inn mange gode kvaliteter i de prosjekterte boligene, dette kan man lese mer om i leveransebeskrivelsen - "dokumenter"

Interiørbilde

Illustrasjon

Barnevennlig

Lekeplass

Carport

Eneboliger i rekke (BK 4-5)

BELIGGENHET

Huldraspelet har en sentral beliggenhet og det er umiddelbar nærhet til natur og turområder. I tillegg er det kort vei til både barnehage, skole og butikk. Sotra Kystby ligger kun noen få minutters kjøring fra feltet, her finnes de fleste servicetilbud man ellers skulle ha behov for, som blant annet; lege, tannlege, bank, kino og shoppingsenter med mer.

Fjell KFUM - KFUK Barnehage

1,3 km

Ulveset skule

1,5 km

Prestasmoget

50 meter

Ulveset skule og aktivitetsannlegg

1,5 km

Kiwi Møvik

3 minutt

DOKUMENTER

Her finner du informasjon om prosjektet, leveransebeskrivelse, situasjonsplan m.m.

MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET
 

Bjarte  Ekerhovd

Bjarte Ekerhovd

Salgskonsulent

  
 
FLERE PROSJEKTER