tellehus
Tellehus

Bjorøy - Helletoppen

Moderne boliger sentralt på Bjorøy

PROSJEKTET ER NÅ UTSOLGT, MEN VI JOBBER MED Å TEGNE UT FLERE BOLIGER I SAMME OMRÅDE.

Estimert ferdigstilling av de første enhetene sommeren 2023Om boligene

Her på Helletoppen skal vi bygge tre tomannsboliger og to eneboliger. Alle boligene har to etasjer, bortsett fra eneboligen på tomt 3, som er på ett plan.  Boligene har åpen stue- og kjøkkenløsning med fokus på gode vindusarealer som gir utsikt og lys. Fra stue eller kjøkken er det tilgang til balkong, terrasse eller til terreng. Eneboligen på ett plan har 3 soverom og resten av enhetene har 4 romslige soverom. Alle enhetene har praktiske og romslige vaskerom/sportsbod.

  • Leveres nøkkelferdig
  • Moderne kvaliteter


Oppholdsrom

Bad

Balkong

Boligens kvaliteter

Veggene er malt i en lys delikat farge og leveres listefritt mellom tak og vegger. På gulv i alle tørre rom ligger det en eksklusiv høytrykkslaminat fra Berry Alloc i utførelsen Champs elysees. Det leveres ovn i stue og badet blir helfliset. Kjøkkenet leveres av HTH og har et moderne uttrykk.


Natur

Parkering

Utsikt

BELIGGENHET

Fra Helletoppen har du kort vei til både Bergen Vest og Bergen Sentrum. Til Bergen Sentrum bruker man 20 minutter med bil. Det nærmeste handelsstedet er Drotningsvik senter, 12 minutter unna med bil. Her har du dagligvarehandel, elektroleverandør, apotek m.m. Det er også kort vei til Sartor og Vestkanten storsenter.

Nærområdet er preget av den sjønære og landlige beliggenheten og det mange flotte områder på Bjorøy hvor man kan gå tur, fiske og bade. Friluftsområdet Smivågen er bare en kort kjøretur unna. Bjorøy barnehage og Bjorøy barneskole ligger i gangavstand til prosjektet. 

Den landlige beliggenheten, kombinert med nærheten til byen gir deg godt med valgmuligheter.

Barnehage

Skole

Buss

Idrett

DOKUMENTER

Her finner du informasjon om prosjektet, leveransebeskrivelse, situasjonsplan m.m.

MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET
 

Bjarte Ekerhovd

Bjarte Ekerhovd

Boligselger

  
 

FLERE PROSJEKTER