tellehus

Pris

4 790 000

Kvm

166 m2

Soverom

3

Innflytting

Bygges etter avtale. 


OM BOLIGENE

Boligene har et moderne uttrykk og en praktisk planløsning. Dette er er flotte boliger til familier i etableringsfasen. Boligene har gode solforhold hele dagen og ligger i nærhet til både turterreng, butikk og den nye Spildepollen skule. 

Innhold:

  • 3 soverom
  • Bad i 1. etasje.
  • WC i 2. etaje
  • Vaskerom 
  • Bod
  • Sportsbod i tilknytning til inngangspartiet. 
  • Stue/kjøkken med utgang til romslig terrasse. 

Se planløsning nederst i annonsen.

Innvendig kvaliteter:
Boligen leveres med veggplater i alle tørre rom. Det blir levert hvite takplater i alle oppholdsrom og stilfull laminat fra Berry Alloc i utførelsen "Champs Elysees" i Grand Avenue serien, på alle gulv utenom våtrom.

Badene har vegghengt toalett, slette hvite baderomsmøbler og varmekabler. Det blir levert med moderne veggplater fra Fibo-tresbo i utførelsen "cracked concrete" i 60X60 størrelse. Svarte fliser på gulv.
Kjøkkenet blir levert av merkeleverandør.

Kommer du tidlig inn i prosessen har du gode muligheter til å påvirke planløsning og innvendige kvaliteter.

Pris er basert på byggekostnadsindeks pr. desemeber 2021, og vil bli justert frem til byggestart.

Gode solforhold

Nærhet til sjø og vannsport. 

Nærhet til turterreng. 


BELIGGENHET

Ut mot havet, på vestsiden av Sotra, ligger Glesvær. Fra sitt sentrum rundt kaiområdene kan Glesvær by på ekte vestlandsk skjærgårdsidyll med koselige trehus langs kaikanten.

Boligene har en fredelig og fri beliggenhet i enden av et etablert boligfelt. Det er gangavstand til barnehage, nye Spildepollen skule og Glesvær Kafé. Nærbutikk finner du bare få minutter med bil unna boligen. Fra boligen er det ca. 10 min. kjøring til Sund Senter med servicetilbud og bussterminal, ca. 25 minutter til Sartor Senter, og ca. 40 minutter til Bergen sentrum.

Tomten ligger vent mot syd, med sol fra tidlig morgen til sent på kveld. 

Orratuo 21, 5381 Glesvær


ADKOMST

Kjør mot Sotra, gjennom Kolltveitstunnellen, ta til venstre i rundkjøring etter Kolltveitstunnellen. Kjør riksvei 555, ta av ved skiltet Telavåg og Glesvær. Ved Spildepollen følg veien videre mot Glesvær. Etter å ha passert nedkjørsel til Porsvika, tar man første veien til høyre inn Orratuo, og tomtene ligger i enden av feltet. 

MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET
 

Bjarte Ekerhovd

Bjarte Ekerhovd

Salgskonsulent

MER FRA TELLEHUS

Se hele vårt utvalg av boliger til salgs.