tellehus

LEVERANSEBESKRIVELSE

INNVENDIG

 


 

Gulv

I alle tørre rom leveres høytrykkslaminat fra Berry Alloc av typen Champs Elysees - Grand Avenue. 

Man kan gjøre tilvalg på andre typer parkett, laminat eller gulvfliser.

kitchen

Kjøkken

Kjøkken leveres av HTH og har en verdi av kr 80 000,- inkl. mva. Kjøkkenet leveres uten hvitevarer. Avtrekksvifte er inkludert.

Blandebatteri leveres av rørlegger.

Man får eget møte med kjøkkenleverandør hvor det blir fremlagt et ferdig tegnet forslag av standard kjøkken. Da har man et godt grunnlag for å diskutere tilvalg.

Det er ikke mulig å trekke ut kjøkkenleveransen.

Bad

På bad leveres vegghengte toalett, hvitt baderomsmøbel med slette dører, dusjvegger og dusjgarnityr (størrelse på servantmøbel fremgår på tegning).

Innvendige dører

Innvendige dører er slette og hvitmalt. Man kan velge andre innerdører som tilvalg. Skyvedører er også et mulig tilvalg så lenge det lar seg gjennomføre bygningsmessig.

Listverk

Listverk leveres i fargen Klassisk hvit (NCS S 0500-N). Spikerhull på listverk blir flikket. Det blir levert listefrie vindu og listefritt mellom tak/vegg. Det leveres med gulvlister og listverk rundt inner- og ytterdør samt terrassedør.

Garderobeskap

Det leveres hvite slette garderobeskap på soverom, ett pr. sengeplass.

Trapper

Innvendige trapper leveres med åpne trinn som standard. Tette trinn leveres der dette er nødvendig av konstruksjonsmessige årsaker. Trinn leveres i furu med værbittgrå toning. Vanger, rekkverk og håndlist på vegg leveres hvitmalt. Fargekode: S- 0502-Y - Bomull. Vi gjør oppmerksom på at klassisk hvit i trapp er et tilvalg. Standard er «Fauna» med værbitt grå toning i trinn fra Stryntrappa. 

Tilvalg gjøres i møte med utbygger.

Elektriker

Elektrisk anlegg leveres i henhold til gjeldende forskrift NEK 400. Det blir levert spotter i tak på bad, stue og kjøkken. Lampepunkt leveres med DCL-stikkontakt i takboks som standard.

Man får eget tilvalgsmøte med elektriker. Det utarbeides en punkt-skisse slik at man enkelt kan få en oversikt over plassering på stikkontakter, tv-punkt, spotter, lampepunkt mm.

Sink

Rørlegger

Vannledning legges som rør i rør system med fordelerskap i bod/bad/vaskerom. Avløpsrør legges av plastrør med lufting til takhette. På våtrom uten sluk leveres det lekkasjesikring. Det blir levert 1 stk. utvendig spylekran per bolig. 

Man kan får eget tilvalgsmøte med rørlegger.

Flislegger

Badene blir helfliset. WC har fliser på gulv som standard. 

Gulv i vindfang og vaskerom flislegges. 

Man kan gjøre tilvalg på andre typer fliser og fliser i andre rom i tilvalgsmøte med fliselegger.

Maler

Som standard blir alle innvendige vegger sparklet og malt i fargen "Washed linnen". Soverommene males i fargen "Varm grå".  

Man kan gjøre tilvalg på farger på vegger eller hele rom i møte med maler.

Oppvarming

I tomannsboligene på BK-1 blir det levert varmekabler i hele 1. etasje. BK-2, BK-3, BK--4 og BK-5 blir det levert varmekabler i Vf, hall/gang, vaskerom og bad.

Created by Ismael Ruizfrom the Noun Project

Ildsted

Alle prosjektboligene blir levert med ovn. Plassering er vist på plantegning.

Standard ovn er Contura 810.

Balansert ventilasjon


Det leveres balansert ventilasjon i boligen som skal sikre et sunt inneklima. Luft tilføres i oppholdsrom og det er avtrekk fra våtrom og kjøkken.

Vaskerom

På vaskerom leveres fliser på gulv og malt gips på vegg. Det leveres også uttak til vaskemaskin. 

Skyllekar leveres ikke og må kjøpes som tilvalg hos rørlegger. 

UTVENDIG


 

Yttervegger

Yttervegger i boligrom består av utvendig trekledning, utlekting, vindsperre, bindingsverk, isolasjon, dampsperre, utforing, isolasjon og gipsplate. Veggene oppfyller forskriftskrav mht. isolasjon, brannspredning og lyd.

Fasade, kledning, maling

Alle prosjektboliger blir levert med ett strøk beis eller maling. Kledning må behandles med et toppstrøk innen et år.

Rekkverk på terrasse blir levert trykkimpregnert. 

Innvendige vegger

Innvendige skillevegger består av bindingsverk, isolasjon og gipsplate. Vegger for føring av tekniske installasjoner kan bli tykkere enn vist på salgstegning. Vegger mellom boenheter er tykkere og oppfyller forskriftskrav mht. isolasjon, brannspredning og lyd.

Tak

Takverk leveres som takbjelker, vindsperresjikt, feder, plater og tekking . Til himling leveres isolasjon, dampsperre, nedforingslekter og gipsplate. Flate tak leveres som kompakt tak. Takbjelker, plate, utvendig isolasjon og tekking.

Balkonger

Balkonger og verandaer leveres med trykkimpregnerte terrassebord og spaltegulv. Rekkverket leveres tilnærmet som vist på fasadetegning. Trykkimpregnert materiale leveres ubehandlet. Terrasse over ytterdør leveres tilnærmet tett.

Vinduer, ytterdør, balkongdører

Vinduer, ytterdør og balkongdør leveres med innvendig og utvendig farge Klassisk hvit, fargekode (NCS S 0500-N) som tilnærmet vist på plan/fasadetegning.

Radon

Det blir levert radonsperre samt radonbrønn som føres over tak.

Diverse

Det leveres seriekoblede røykvarslere og ett brannslukkingsapparat. Det medfølger 3 nøkkelsett til ytterdør. Det leveres komplett FDV dokumentasjon for hver boenhet. Det utføres industrivask før overlevering.